Fabrica
Chiulan House Factory a fost infiintata in anul 2006 si alaturi de compania Chiulan Srl,infiintata in anul 1994 specializata pe fabricatia structurilor metalice industriale,formeaza grupul de firme al familiei Chiulan.

 

Dupa 5 ani de ascensiune si un portofoliu de clienti in continua expansiune, Chiulan House Factory este una dintre cele mai respectate companii de constructii de case prefabricate pe structura de lemn din Romania. La baza dezvoltarii noastre a stat preocuparea constanta pentru satisfactia garantata a clientilor alaturi de solutii personalizate concepute de o echipa tanara si profesionista cu o corecta intelegere a industriei si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri.

 

Sistemul constructiv folosit de Chiulan House Factory la asamblarea si montajul caselor cu pereti prefabricati este sistemul german de prefabricare, bazat pe rezistenta in timp si pe reducerea costurilor de exploatare printr-un consum foarte redus de energie.

 

Cu o investitie de peste 2 milioane de euro, CHF a ajuns la o capacitate de productie de peste 200 de case/an, printre proiectele realizate fiind case personale, pensiuni, cladiri si complexe rezidentiale.

 

Certificata TUV Austria,Chiulan House Factory utilizeaza la executia caselor materiale si sisteme de control al calitatii la cele mai inalte standarde, toata cantitatea de lemn fiind importata din Germania, avand astfel garantia calitatii materialelor utilizate.

 

Printr-o abordare profesionista si personalizata, ne asiguram ca decizia de construire a unei case luata de dumneavoastra astazi va creste valoarea investitiei maine. Oferim solutii pentru fiecare client, de la constructia unei case personale la proiecte individuale, solutii office si industriale.